Szekszárd

Bemutatkozó:

Szabó Mónika vagyok, Szekszárdon vezetem az IQ-kuckó foglalkozásokat.

1986 óta foglalkozom gyerekek és felnőttek oktatásával, fejlesztésével, fejlődésének támogatásával.

Meghatározó élményem a gyerekekkel való foglalkozás során, hogy igen könnyen érnek el jó eredményeket, képesek túlszárnyalni az előzetes várakozásokat, ha sikerül felkelteni az érdeklődésüket egy-egy téma iránt, s ha lehetőséget kapnak önmaguk kipróbálására, s megerősítő visszajelzésekkel reagálunk jó megoldásaikra.

Az IQ-kuckó program éppen ezt biztosítja a gyerekek számára, hiszen díjnyertes játékokkal, jól tervezett foglalkozások keretében sikerélményt és közösségi élményt élhetnek át a résztvevők a foglalkozásokon. Játéktevékenység közben fejlődik a résztvevő gyerekek gondolkodása, s a tanulni tudás képessége bennük. Természetessé válik számukra, hogy megoldást keressenek felmerülő problémákra, s hogy több úton eljuthatnak egy-egy probléma megoldásához. Beépül megoldás keresésükbe a rendszerteremtés is, mely szintén segíti őket a sok információ közti eligazodásban, s növeli tanulásuk hatékonyságát. Elegendő idő és inspiráló környezet áll rendelkezésre a gyerekeknek, hogy ismerkedjenek a játékokkal, a keretekkel, kellő mértékű biztonságot szerezzenek a játéktevékenységben.

Várjuk szeretettel az 5-12 év közötti gyerekek jelentkezését IQ-kuckó foglalkozásainkra Szekszárdon, a Bezerédj utca 19-ben, a Kölyökház Alapítványnál.

Elérhetőségeink és további információ:

Telefon: + 36 20 / 293 2202

E-mail: szabo.monika@tolna.net

 

www.kolyokhaz.hu