Mosdós


Jelentkezés, információk:

 

Foglalkozásvezető: Varga Viktória

Elérhetőségeim:

Tel.:+3630/906-18-83

Emailcím: iqkucko.kaposvar@gmail.com

Helyszín: Kaposvár, Zárda köz 1. II.lph., magasföldszint/2.ajtó

 

2012. október 15-i héten indulnak a csoportjaim, és aki most velem tart, a költséges tanévkezdésre való tekintettel 20% kedvezményt kap!

Legközelebb induló csoportok 2013. márciusban!

Bemutatkozás:

 

Varga Viktória vagyok, 2008-ban szereztem meg pszichológia szakos diplomámat Pécsett, s ugyanattól az évtől kezdve a kaposvári Bárczi Gusztáv Módszertani Központ és Nevelési Tanácsadó pszichológusaként dolgozom.  

A mai teljesítményorientált világban a gyermekek folytonos kihívásnak és állandó megmérettetésnek vannak kitéve. Véleményem szerint a mi (felnőttek, szülők, pedagógusok) felelősségünk, hogy megtanítsuk gyermekeinket otthonosan mozogni a nehéz helyzetekben. Fontos, hogy olyan „szerszámosládát” adjunk a kezükbe, melyet bármikor elővehetnek, ha szükséges.

Az IQ kuckóban hétről hétre megoldandó helyzetekkel találkoznak a gyerekek, ám a könnyed, támogató, játékos légkör a nehézséget kihívássá értelmezi át a számukra. Kiváló program a „szerszámosláda” gyarapítására, melyben egyik oldalról a kreatív és problémamegoldó gondolkodás kap szerepet, a másik oldalról pedig a társakra való odafigyelés, az együttműködés, a magabiztosság növelése, valamint a környezetbe és saját magukba vetett hit megerősítése is hangsúlyos. Ezen tényezők segítenek a gyermeknek nemcsak a siker elérésében, hanem a kudarc emelt fővel való megélésében is.

Örülök, hogy részese lehetek egy olyan módszer népszerűsítésének, mellyel segíteni tudok a gyermekek szellemi és érzelmi fejlődésében egyaránt.

Ha Ön hasonló értékeket képvisel gyermeke életében, jelentkezzen bátran!