Mohács

 

Helyszín: Mohács

Jelentkezés, bővebb információk:
Stangné Kaiser Anikó
Telefonszám:   0620-3638911  
E-mail cím: iqkucko.mohacs@gmail.com


Foglalkozások helyszíne:  Kossuth Filmszínház (mozi)

                            Mohács, Deák tér 1.

 Időpontja:       Szerda 16.45 – óvodás csoport

                    Péntek 16.45 – iskolás csoport

Bemutatkozás:

Kedves Szülők és Gyerekek!

Stangné Kaiser Anikónak vagyok, két gyermek édesanyja.

Német nemzetiségi pedagógusként végeztem Baján. 15 éve tanítok, főként 1-4. osztályban. Gyermekeimnek kezdetektől fogva olyan játékokat igyekeztem beszerezni, amelyek többet nyújtanak egy átlagos játéknál, mert értelmi képességeiket, gondolkodásukat, problémamegoldó képességüket, kreativitásukat is fejleszti, miközben szórakoztat is.

Így ismertem meg azokat a játékokat is, amelyekhez most már egy elméleti alapokra épített sajátos, innovatív gondolkodásfejlesztő program is társul, az IQ-kuckó program. Mivel a játékos tanulás, tanítás mindig közel állt hozzám, ezért csatlakoztam a programhoz. Hiszem, hogy a játék nem csak örömforrás, hanem egy olyan tevékenység, amely során a gyermek tapasztalatokat szerez, képességei, készségei, gondolkodása, személyisége fejlődik.

Az IQ- KUCKÓBAN éppen ezért a gyerekek izgalmas, világszínvonalú, díjnyertes fejlesztő játékokkal JÁTSZANAK, tartalmasan, igényesen töltik el a szabadidejüket.

Miért több az IQ-kuckó, mint magával a játékeszközzel való játék?

Mert az órákat gyakorlott pedagógus vezeti, aki szakszerűen végigkíséri az órán a pedagógiai folyamatokat, ismeri a foglalkozás céljának elméleti és módszertani hátterét és segítséget ad a gyerekeknek az érzelmeik, sikerek és kudarcok feldolgozásában.

Ha az Ön gyermeke is szívesen játszana velünk, és Ön, mint szülő fontosnak tartja, hogy gyermeke kiscsoportos foglalkozás keretében játszva tanuljon, fejlődjön, jelentkezzen!

Hírlevélre feliratkozási igényt az info@iq-kucko.hu email címre kérjük jelezni.